Corona CRISIS en aangepast spreekuur

 

In verband met het Corona virus willen wij zo min mogelijk patiënten (tegelijk) in de praktijken hebben. De praktijken zullen dan ook alleen patiënten zien met klachten die medisch gezien niet kunnen wachten. Voor minder urgente zaken zal de assistente indien noodzakelijk een telefonische afspraak met de dokter plannen, u verzoeken uw vraag via de website te stellen of u adviseren te zijner tijd, als de corona crisis voorbij is, een afspraak te maken.

 

Controle van uw chronische ziekte (hartziekte, diabetes mellitus, longen) zal voorlopig niet plaats vinden.

 

Beoordeling van moedervlekken zal niet nu gebeuren: u kunt zelf al op de startpagina bij kopje Aanbod -> Moedervlekken de afbeeldingen bekijken en vergelijken.

 

Herkenbare klachten van urineweginfectie? Bel eerst de assistente.

 

Als u hoest, proest, verkouden bent of koorts heeft verzoeken we u NIET naar de praktijk te komen, ook niet om uw medicijnen op te halen.

 

Maar... ook als u geen klachten heeft, verzoeken we u eerst telefonisch contact op te nemen als u een vraag heeft, kom niet zomaar binnenlopen. 

 

Voor de apotheek volg de aanwijzingen op de buitendeur. Bent u niet in staat om de medicijnen te komen halen, bel dan de apotheek.

 

 

 

 

 

 

© 2020 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.