CORONA-crisis-Update

 

Het huidige landelijk beleid ten aanzien van het Corona-crisis maakt dat ook onze praktijken ingrijpende maatregelen hebben moeten treffen om verspreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk te beperken:

  • Patiëntencontacten vinden deze periode vrijwel uitsluitend plaats via de telefoon, graag niet rechtstreeks naar de praktijk komen.
  • Als het nodig is zullen wij u, NA EERST TELEFONISCH OVERLEG, uiteraard zien.
  • Alle normale afspraken en controles worden uitgesteld tot na de Corona-crisis.
  • Het advies is bij koorts boven de 38 graden Celsius, hoesten, niezen, keelpijn, kortademigheid thuis te blijven tot 24 uur na verdwijnen van de klachten.
  • Bel de huisarts als u zieker wordt of kortademiger.
  • Voor oudere mensen boven de 70 jaar en mensen met een chronische ziekte die koorts hebben boven de 38 graden Celsius EN hoesten en/of kortademig zijn geldt dat zij de huisarts moeten bellen of de huisartsenpost. Kom NIET naar de huisartsenpraktijk toe.

Voor goede informatie over het Corona-virus kunt u kijken op de volgende websites:

Zoals al vermeld: voor algemene spoedeisende vragen zijn de praktijken natuurlijk altijd telefonisch bereikbaar.

 

Het is prettig om te zien hoezeer de mensen hiervoor begrip tonen en zich aan dit beleid houden. De ernst van de crisis met ingrijpende gevolgen is ons allemaal meer dan duidelijk.

We hebben zelfs beschermingsbrillen en mondkapjes van mensen ontvangen, die we goed kunnen gebruiken. Hartelijk dank ook voor de gekregen attenties. 

Tot slot willen wij alle mensen heel veel sterkte wensen in deze moeilijke en onzekere tijd die veel van iedereen vergt.

 

Huisartsengroep de Waterling

© 2021 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.