Berichten naar HOTMAIL-account komen soms niet aan!

 

Helaas laat Microsoft de berichten vanaf de Waterling website niet zonder meer door naar sommige Hotmail-accounts. Heeft u na drie werkdagen nog niets gehoord op uw bericht (e consult, e herhaal, e afspraak) neem dan contact op met uw huisartsenpraktijk.

 

Oplossingen:

  • Voeg het domein @dewaterling.nl en het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als betrouwbare e-mails toe aan uw e-mailinstellingen op www.outlook.com.  Download hier een korte handleiding in pdf-formaat!!
  • Maak een gratis gmail.com account aan. Stuur daarna vanaf uw hotmail.com een mail met u nieuwe mailaccount naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij passen dan uw e-mailadres op onze website aan. U ontvangt na onze aanpassing een e-mail met instructies.

 

Microsoft heeft ook een helppagina om dit probleem mogelijk op te kunnen oplossen:

https://support.microsoft.com/nl-nl/office/synchronisatieproblemen-met-e-mail-in-outlook-com-oplossen-d39e3341-8d79-4bf1-b3c7-ded602233642?ui=nl-nl&rs=nl-nl&ad=nl

 

Gebruik liever geen outlook.com, hotmail.com, live.com of live.nl accounts.

 

Excuses voor het ongemak. 

© 2023 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.