Ursem Nieuws

Kerstvakantie

In de week van de Kerst is de praktijk gesloten. Voor spoedgevallen tijdens de feestdagen kunt u de Huisartsenpost bellen. Op 27-28-29 december neemt Spierdijk waar voor de spoed. Aan de mensen die GEEN gebruik maken van de herhaalservice en waarvan de medicijnen voor 15 januari op zijn, willen wij verzoeken dit voor 15 december aan te geven bij de praktijk.  Als u voldoende medicijnen heeft tot 15 januari, zullen we deze pas in het nieuwe jaar voor u bestellen.

Vitamine D

Vanaf heden willen we alleen nog op een veilige manier met u mailen. Op een "veilige manier" betekent dat het berichtenverkeer niet door derden gelezen kan worden. 

Om medische gegevens met elkaar uit te wisselen via de computer zal u, als patiënt, en zullen wij, de medewerkers van de praktijk, voortaan eerst moeten inloggen op de Waterlingsite. 

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en