Vergeten

Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten dan kunt u deze opnieuw aanvragen met behulp van uw e-mailadres. Zorgt u er a.u.b. wel voor dat uw mailprogramma mails van @dewaterling.nl niet in de spambox plaatst!Mocht het inloggen niet goed gaan dan kunt u een mail sturen aan webmaster@dewaterling.nl Eenmaal ingelogd kunt u uw e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen, ga hiervoor naar "Mijn Profiel". Tip vul dan ook eenmalig uw persoonsgegevens in. In het vervolg worden deze gegevens automatisch, na inloggen, voor u ingevuld. 

Nog geen inloggegevens!

Uw inloggegevens ontvangt u automatisch nadat u de eerste keer via onze website met uw huisartsenpraktijk gecommuniceerd heeft. Staan ze niet in uw inbox dan aub in uw spambox kijken.

 

Nieuws van Thuisarts.nl

Het is veilig om paracetamol te slikken

13 juli 2020

U kunt veilig paracetamol slikken. De kans op kanker is heel klein. Zelfs als u elke dag paracetamol slikt.


Hoe blijf ik gezond op vakantie?

02 juli 2020

Gaat u binnenkort op vakantie? Houd rekening met de adviezen en regels om corona te voorkomen. En lees andere tips om gezond te blijven op reis.


Adviezen bij hitte en zon

24 juni 2020

Het is erg warm. De zonkracht is hoog. Dat betekent: kans op verbranding binnen 15 minuten.


Buiten geweest? Controleer op teken!

22 juni 2020

Als u buiten bent geweest, controleer uzelf en uw kinderen goed op teken. Ontdekt u een teek, kijk dan of er meerdere teken zijn.


De eikenprocessierups is er weer

22 juni 2020

De brandharen van de eikenprocessierups kunnen klachten geven. Bijvoorbeeld jeuk of bultjes op de huid. Blijf uit de buurt van eikenbomen met rupsen...


Coronatest voor mensen met klachten

04 juni 2020

Vanaf 1 juni kunnen mensen met klachten zich laten testen op corona. Als u geen klachten heeft, dan heeft testen geen zin.


Laatste nieuws van uw praktijk

Avenhorn Nieuws

Berkhout Nieuws

Spierdijk Nieuws

Ursem Nieuws

  • Nieuwsbrief Juni

      Zomervakantie 6 tot en met 24 juli De praktijk EN apotheek zijn gesloten van 6 tot en met 24 juli.  Voor spoedgevallen tijdens... Lees meer

Wognum Nieuws

Algemeen Nieuws

© 2020 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.