Praktijkinformatie Avenhorn

Algemene informatie over de praktijk van Dhr. Coppes in Avenhorn.

Inschrijfprocedure:

Als u in Avenhorn komt wonen en zich wilt laten inschrijven als patiënt in onze praktijk, kunt u bij de assistente een inschrijvingsformulier ophalen en deze volledig ingevuld teruggeven. De inschrijving in de praktijk wordt definitief als u het inschrijvingsformulier heeft ingevuld en wij de gegevens van uw oude huisarts hebben ontvangen. Geeft u ook nog even aan de verzekering door dat u van huisarts bent veranderd. U kunt zich nu ook via de site inschrijven: zie de waterling; inschrijfformulier; kies het e-mail adres van Avenhorn.

 

klik hier om meteen naar het inschrijfformulier te gaan

 

Klachten

Ik ben niet tevreden, hoe nu verder?Ook al doen we ons best, toch zou het kunnen gebeuren dat u niet tevreden bent over de zorg die wij u geleverd hebben of over de manier waarop onze assistente of wij met u zijn omgegaan. Wij stellen het zeer op prijs als u dat eerst met ons zou willen bespreken, ook al is dat soms moeilijk. Onze ervaring is dat een rustig gesprek over de problemen vaak al heel veel duidelijk maakt.
Geeft dit niet het gewenste resultaat, dan kunt u contact opnemen met het patiëntenklachtenbureau IKG (tel: 072-5208325).

© 2021 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.