Afspraken

 

Spoedgevallen:

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Voor spoedgevallen of spoed vragen zijn wij op werkdagen altijd bereikbaar (zie de knop SPOED)


Afspraak maken:

U kunt van 08:00 uur tot 10:30 uur en van 11:00 uur tot 12:00 uur bellen naar de doktersassistente om een afspraak te maken voor het spreekuur.


Terugbel afspraak:

Wilt u door de huisarts teruggebeld worden, dan kunt u de doktersassistente bellen om hiervoor een afspraak te laten maken.


Tussen 10:30 uur en 11:00 uur hebben wij werkoverleg en zijn wij telefonisch alleen voor SPOED bereikbaar.

 

Visite aanvragen:

Het aanvragen van een visite bij voorkeur vóór 10:00 uur, zodat de assistente bij de verdere planning van de dag hiermee rekening kan houden.
Het is praktischer als u naar de huisartsenpraktijk kunt komen, omdat hier alle materialen aanwezig zijn om u zo goed mogelijk te helpen, maar lukt dit niet omdat u bijvoorbeeld te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, dan kunt u een visite aanvragen.


* Wilt u dat wij bij u langskomen na een ziekenhuisverblijf of na een bevalling, dan kunt u een visite aanvragen.


Bij het maken van een afspraak zal de doktersassistente vragen naar de reden van uw contact, zodat zij kan inschatten wanneer u het beste kunt komen en hoeveel tijd u nodig heeft.
De doktersassistente is daartoe opgeleid en doet dit om een inschatting te maken hoe snel u op het spreekuur moet komen voor uw klachten.
De assistentes zijn net als de huisartsen verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.


Als u meerdere klachten of vragen heeft en dit wil bespreken met de arts, dan gelieve dit aan te geven zodat wij er rekening mee kunnen houden in onze agenda. Op deze manier beperkt u ook extra lange wachttijden voor de patiënten na u. 

Probeer voor uw komst te bedenken wat u precies wilt vragen, soms is een lijstje erg handig.
Als u al eens bij een huisarts geweest bent voor een klacht, is het raadzaam om bij dezelfde huisarts een afspraak te maken als u voor dezelfde klacht komt.

 

© 2021 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.