Inschrijfprocedure

Wanneer u zich wilt laten inschrijven als patiënt in onze praktijk, kunt bij de assistente een afspraak maken voor een  kennismakingsgesprek. In dit gesprek leggen wij uit hoe de praktijk en de apotheek werkt en kunt u uw verwachtingen uiten.

U zult van tevoren een envelop van de assistente ontvangen met informatie en een inschrijfformulier.

U kunt u ook inschrijven vanaf deze website: klik hierboven aan 'De Waterling', vervolgens 'inschrijfformulier' en klik daarna bij 'kies een praktijk' de plaats 'Berkhout'. Daarna wijst het invullen van de gegevens zich vanzelf.

De inschrijving in de praktijk wordt definitief als u het inschrijvingsformulier heeft opgestuurd en wij de gegevens van uw oude huisarts hebben ontvangen.

 

klik hier om meteen naar het inschrijfformulier te gaan

 

Waarneming bij afwezigheid

Als de huisartsen afwezig zijn, bijvoorbeeld voor een nascholing of wegens een vakantie, kunt u terecht bij de collega-huisartsen uit Avenhorn. Het spreekt vanzelf dat deze waarnemingen bedoeld zijn voor dringende zaken die niet kunnen wachten totdat de eigen huisarts terug is.

Het is goed te weten dat de huisartsen in deze situatie bij elkaar in het systeem kunnen 'inkijken' - zo heeft ook de waarnemend huisarts voldoende informatie over u.


Klachten

Ook al doen we ons best, toch zou het kunnen gebeuren dat u niet tevreden bent over de zorg die wij u geleverd hebben of over de manier waarop onze assistente of wij met u zijn omgegaan.

Wij stellen het zeer op prijs als u dat met ons zou willen bespreken, ook al begrijpen we heel goed dat dat soms moeilijk is. Onze ervaring is dat een rustig gesprek over de problemen vaak al heel veel duidelijk maakt.
Geeft dit niet het gewenste resultaat, dan kunt u contact opnemen met de Klachtencommissie van Dokh.