Huisartsen

A.B. Lüchinger, praktijkhoudend huisarts (spreekuur: maandag, dinsdag en donderdag)

A. van Kampen,  waarnemend huisarts (spreekuur woensdag en vrijdag)

E. van de Ende, huisarts in opleiding (spreekuur maandag, donderdag en vrijdag)

 

Assistentes

Manon de Leeuw

Marijke Schipper

Vanessa Vlaar

 

Praktijkmanager

Annemarie Koeman

 

De assistentes zijn de onmisbare spil in de praktijk.

Ze staan u als eerste te woord aan de telefoon en bij de balie. Ze zijn goed getraind in het uitvragen van situaties, zodat ze gerichte adviezen kunnen geven, tijdig een afspraak kunnen maken en desnoods schakelen ze meteen de huisarts in. Het is overigens van belang te weten dat de assistente over alle gegeven adviezen met de huisarts overlegt. Verder hebben assistentes - net als de artsen - een beroepsgeheim.

De assistentes verzorgen uw aanvragen voor recepten. Ze luisteren de receptenlijn af, overleggen met de huisarts over herhaalrecepten, sturen de recepten door naar de apotheek - en u kunt medicijnen aan het eind van de middag bij hen afhalen (voor apotheek Wognum zijn wij een uitdeelpunt). U krijgt hierbij ook gerichte adviezen over hoe ze gebruikt moeten worden.

Assistentes hebben ook eigen spreekuren, waarin ze bijvoorbeeld injecties geven, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, een bloeddruk meten, wratten aanstippen of een uitstrijkje maken voor het bevolkingsonderzoek op baarmoederhalskanker.

Daarnaast verwerken ze de administratie van de ingekomen brieven uit het ziekenhuis en de laboratorium-uitslagen.

 

Praktijkondersteuning

Bianca van Beek (spreekuur: dinsdag en vrijdag)

Als praktijkondersteuner-Somatiek begeleidt en controleert zij mensen met chronische aandoeningen, zoals suikerziekte (diabetes), hart- en vaatziekten en COPD/astma. Ze helpt mensen te stoppen met roken en geeft informatie en adviezen over gezonde leefstijl.

Karin Meulenberg (spreekuur: maandag)

Cor Stevens (spreekuur: woensdagochtend)

Karin en Cor zijn praktijkondersteuner-GGZ en begeleiden mensen in geval van psychische problemen.

Wendy Kenter (dinsdag)

Als praktijkondersteuner-Ouderen begeleidt zij ouderen met chronische aandoeningen en doet veel huisbezoeken.

Registratie-gegevens

Zoals alle artsen zijn wij wettelijk verplicht bij iedere publicatie onze BIG-registratiegegevens te vermelden. Hiermee kan iedereen nagaan of wij nog wel bevoegd zijn als huisarts op te treden. De onderstaande gegevens kunt u hiervoor gebruiken (www.bigregister.nl).

 

A.B. Lüchinger (BIG: 099 097 064 01)