Onze huisartsenpraktijk is dagelijks geopend van 8:00 tot 17:00 uur.

Om de verschillende werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren, hebben we

echter wel een aantal voorkeurstijden. Graag verzoeken we u in de ochtend te bellen om een afspraak te maken.

 

De praktijk

- De assistente is 's ochtends tussen 10:00 en 10:30 uur niet beschikbaar aan de balie - in verband met ons werkoverleg.

- Tussen 12:00 en 14:30 zijn wij telefonisch alleen voor spoedgevallen bereikbaar, en voor afspraken die niet kunnen wachten tot de volgende dag.

- Tussen 13:00 en 14:00 heeft de arts een terugbelspreekuur - als u hierom gevraagd heeft, is het raadzaam de voicemail van uw telefoon uit te zetten.

 

Recepten en ons apotheek-uitgiftepunt

- Voor onze patiënten die ingeschreven zijn bij apotheek Wognum zijn wij een uitgiftepunt: medicijnen worden klaargemaakt in Wognum, maar u kunt ze bij óns afhalen. Het liefst zien we u hiervoor tussen 16:00 en 17:00, maar u kunt  altijd met de assistente overleggen als het u op de aangegeven tijden niet schikt.

 

- Medicijnen kunt u bestellen via onze herhaalreceptenlijn of door in te loggen op website  www.dewaterling.nl  (24 uur per etmaal) maar ook direct via de assistente (bij voorkeur tussen 8:00 en 10:00 uur).

 

- Nieuwe recepten (van een specialist) mag u ook bij ons inleveren, dan kunnen wij dat doorgeven aan uw apotheek - en dan kunt u meteen overleggen wanneer u uw medicijn op kunt gaan halen. Een recept kan ook digitaal als bijlage naar ons gestuurd worden na inloggen op onze website  www.dewaterling.nl.