Afspraken

Afspraken maken

- Voor het maken van een afspraak op het gewone of telefonische spreekuur kunt u van 08:00 tot 12:00 bellen, met uitzondering van 10.00-10.30 ivm werkbespreking

- U kunt ook een afspraak maken middels de e-mail: vul het afspraakformulier digitaal in (zie aan de linker kant van dit artikel). Hou er rekening mee dat dit nooit om een spoedafspraak gaat.

- Aanvragen van een visite bij voorkeur voor 10:00.

- Voor spoedgevallen of spoedvragen zijn wij altijd bereikbaar (zie de knop SPOED).

 

Consult: Per consult worden er tien minuten voor u gereserveerd, waarin meestal één grote klacht of twee kleine klachten behandeld kunnen worden. Als u meer tijd nodig hebt kunt u een dubbele afspraak maken. De assistente zal u bij het maken van een afspraak vragen naar de reden van uw komst. Probeer vóór uw komst te bedenken wat u precies wilt vragen. U kunt zelf aangeven bij welke arts u een afspraak wilt maken. Vervolgconsulten maakt u bij voorkeur bij dezelfde arts.

 

Visite: Een visite die dezelfde dag afgelegd moet worden, vraagt u bij voorkeur ‘s morgens aan. Als het kan wachten, dan kunnen we op  de maandag of woensdagochtend tijd reserveren om bij u langs te komen. Dat noemen we een geplande visite. Wilt u dat we bij u langskomen na een ziekenhuisverblijf of bevalling, dan kunt u ook een visite aanvragen.

 

Telefonisch consult: Dit spreekuur is voor kleine vragen en het bespreken van uitslagen. U kunt daarvoor in de ochtend een afspraak maken bij de assistente. De huisarts belt u tussen 13:00 en 14:30 uur terug. Zorg dat u een actueel nummer doorgeeft aan de assistente.

 

De assistentes zullen altijd vragen naar de reden van uw komst, zodat ze kunnen inschatten wanneer u het beste kunt komen en hoeveel tijd u nodig hebt. Als u uw reden van komst uitdrukkelijk niet wenst te bespreken met de assistente, kunt u dit aangeven. De assistente wil wel graag van u weten of u aan 10 minuten genoeg heeft of dat een dubbele afspraak nodig heeft.

 

klikt u hier voor een link naar een youtube-informatiefilmp van VGZ over TRIAGE.

© 2021 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.