Praktijkinformatie Ursem

 

Inschrijfprocedure:

Als u in Ursem komt wonen en zich wilt laten inschrijven als patiënt in onze praktijk, kunt bij de assistente een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek leggen wij uit hoe de praktijk en de apotheek werkt en kunt u uw verwachtingen uiten. Dit gesprek is geen consult, waarin u medische vragen kunt stellen. De inschrijving in de praktijk wordt definitief als u het inschrijvingsformulier heeft ingevuld en wij de gegevens van uw oude huisarts hebben ontvangen. U kunt zich nu ook via de site inschrijven: zie de waterling; inschrijfformulier. Kies het e-mail adres van Ursem.

Klik hier om meteen naar het inschrijfformulier te gaan

 

Waarneming:

Tijdens de praktijksluitingen door een vakantie of nascholing, wordt er meestal waargenomen door de praktijk in Spierdijk.

 

Klachten:

Het kan zijn dat u niet tevreden bent over uw huisarts, de assistente of de handelwijze van de praktijk. Graag horen wij van u wat u als probleem heeft ervaren. We kunnen dan kijken of er een oplossing voor het probleem gevonden kan worden. Als we er samen niet uitkomen kunt u contact opnemen met het Patienten klachtenbureau 072-5208325. 

© 2021 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.