Afspraken

 

De huisartsenpraktijk biedt dagelijks zowel 's ochtends als 's middags spreekuur aan. Sinds de Corona epidemie worden er ook veel consulten telefonisch afgehandeld.

U kunt een afspraak voor het (telefonische) spreekuur maken op verschillende manieren:

* Telefonisch: 08.00-12.00 uur

* Via het Uitklapmenu PATIENTEN hiernaast.

Voor spoedgevallen zijn wij altijd bereikbaar: 072-5021401, keuze 1 (zie ook de rode knop SPOED hierboven) of kunt u binnenlopen.

 

(Telefonisch) Consult: Per (telefonisch) consult worden er tien minuten voor u gereserveerd, waarin meestal één grote klacht of twee kleine klachten behandeld kunnen worden. Als u meer tijd nodig hebt kunt u een dubbele afspraak maken. De assistente zal altijd vragen naar de reden van uw komst, zodat ze kan inschatten wanneer en door wie u het beste geholpen kan worden en hoeveel tijd u nodig heeft. Als u uw reden van komst uitdrukkelijk niet wenst te bespreken met de assistente, kunt u dit uiteraard zeggen. Probeer vóór uw komst te bedenken wat u precies wilt vragen. U kunt zelf aangeven bij welke arts u een afspraak wilt maken. Het is echter mogelijk dat deze niet aanwezig is op de dag dat u een afspraak wenst. Vervolgconsulten maakt u bij voorkeur bij dezelfde arts en worden vaak al tijdens het spreekuur met u afgesproken.

 

Visite: Als u denkt dat er een visite afgelegd moet worden, zal de huisarts u eerst bellen om te kijken wanneer en waar u het beste geholpen kunt worden. Het is over het algemeen fijner als u naar de huisartsenpraktijk kunt komen, omdat hier alle spullen aanwezig zijn.

 

E-consult: u kunt 24 uur per dag een e-consult aanvragen (via Uitklapmenu PATIENTEN, hiernaast ). Dit is bijvoorbeeld een handige manier om uitslagen op te vragen. U krijgt uiterlijk 3 werkdagen later een antwoord op u mail, danwel het verzoek om een afspraak te maken op het spreekuur. Niet alle klachten lenen zich voor een e-consult.

 

E-consult HUID: u kunt 24 uur per dag een eeconsult Huid aanvragen (via Uitklapmenu PATIENTEN, hiernaast ). Let er op dat u duidelijke foto's stuurt. Soms zal de assistente als u belt u vragen om foto's te sturen van uw klacht (ogen, huid). U krijgt uiterlijk 3 werkdagen later een antwoord op u mail, danwel het verzoek om een afspraak te maken op het spreekuur. 

 

Wrattenspreekuur: U kunt een afspraak maken met de assistente voor het aanstippen van uw wratten. Er is altijd stikstof aanwezig in de praktijk.

 

© 2021 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.