Afspraken

 

De huisartsenpraktijk biedt dagelijks zowel 's ochtends als 's middags spreekuur aan.

U kunt een afspraak voor het spreekuur maken op verschillende manieren:

* Telefonisch: 08.00-12.00 uur

* Via het Uitklapmenu PATIENTEN hiernaast.

Voor spoedgevallen zijn wij altijd bereikbaar: 072-5021401, keuze 1 (zie ook de rode knop SPOED hierboven) of kunt u binnenlopen.

 

Consult: Per consult worden er tien minuten voor u gereserveerd, waarin meestal één grote klacht of twee kleine klachten behandeld kunnen worden. Als u meer tijd nodig hebt kunt u een dubbele afspraak maken. De assistente zal altijd vragen naar de reden van uw komst, zodat ze kan inschatten wanneer u het beste kunt komen, bij wie en hoeveel tijd u nodig heeft. Als u uw reden van komst uitdrukkelijk niet wenst te bespreken met de assistente, kunt u dit uiteraard zeggen. Probeer vóór uw komst te bedenken wat u precies wilt vragen. U kunt zelf aangeven bij welke arts u een afspraak wilt maken. Het is echter mogelijk dat deze niet aanwezig is op de dag dat u een afspraak wenst. Vervolgconsulten maakt u bij voorkeur bij dezelfde arts en worden vaak al tijdens het spreekuur met u afgesproken.

 

Visite: Een visite die dezelfde dag afgelegd moet worden, vraagt u bij voorkeur ‘s morgens voor 10:00 uur aan. Het is fijner als u naar de huisartsenpraktijk kunt komen, omdat hier alle spullen zijn om u zo goed mogelijk te helpen.

 

Telefonisch consult: Dit spreekuur is voor kleine vragen en het bespreken van uitslagen. U kunt daarvoor in de ochtend of via het afspraakformulier hiernaast een afspraak maken bij de assistente. Ook kunt u tussen 13.00-14.00 een boodschap inspreken: 072-5021401, keuze 3. De huisarts belt u tussen 13:00 en 14:30 uur terug. Zorg dat er een actueel nummer bekend is op de praktijk. LET OP: op woensdag is er geen telefonisch spreekuur.

 

E-consult: u kunt 24 uur per dag een e consult aanvragen (via Uitklapmenu PATIENTEN, hiernaast ). Dit is bijvoorbeeld een handige manier om uitslagen op te vragen. U krijgt uiterlijk 3 werkdagen later een antwoord op u mail, danwel het verzoek om een afspraak te maken op het spreekuur. Niet alle klachten lenen zich voor een e-consult.

 

Wrattenspreekuur: U kunt een afspraak maken met de assistente voor het aanstippen van uw wratten. 

 

© 2020 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.