Medewerkers

 

Huisartsen

B. van Oostendorp (ma/woe/do)
D.I.J. van Oostendorp-van Weegen (ma (tel)/di/woe/vrij)

 

De doktersassistentes:

C. Bakker-van Diepen, woe/do/vrij

H. Stam van Diepen, ma/di/woe

De assistentes zijn de onmisbare spil in de praktijk en zorgen voor een soepele gang van zaken.

Ze staan u als eerste te woord aan de telefoon en bij de balie. Ze zijn goed getraind in het uitvragen van situaties, zodat ze gerichte adviezen kunnen geven, tijdig een afspraak kunnen maken en desnoods schakelen ze meteen de huisarts in. Het is overigens van belang te weten dat de assistente over alle gegeven adviezen met de huisarts overlegt. Verder hebben assistentes net als de artsen een beroepsgeheim.

De assistentes hebben ook eigen spreekuren, waarin ze bijvoorbeeld injecties geven, hechtingen verwijderen, een bloeddruk meten, wratten aanstippen, adviezen geven over anticonceptie of SOA's of een uitstrijkje maken voor het bevolkingsonderzoek op baarmoederhalskanker.

 

De apothekersassistentes

K. van Dok-Schuil, di/woe/vrij

I. Castricum-Breidenbach., ma/di/woe

L. Gooijer, ma/do/vrij

N. Kruijer-van Diepen (apothekershulp) ma/di/woe/do

De apothekersassistentes verzorgen de receptverwerking in de apotheek. Ze luisteren de receptenlijn af, bestellen de medicijnen en zetten de medicijnen klaar. U kunt altijd bij hen terecht als u vragen heeft over uw medicijnen.

 

Praktijkondersteuners

Mevr. A. Leegwater, Hart- en Vaatziekten, Diabetes, Longziektes, Stoppen met roken (di/woe)

De praktijkondersteuner begeleidt en controleert mensen met chronische aandoeningen. Het betreft diabetes, copd/astma, schildklieraandoeningen en hypertensie. Ze helpt mensen te stoppen met roken en geeft informatie en adviezen over een gezonde leefstijl.

De heer J. Verbeek GGZ (donderdag Ursem/vrijdag Spierdijk)

De praktijkondersteuner GGZ begeleidt mensen met psychische klachten, overbelasting, angst, depressie, relatieproblemen. U kunt alleen na verwijzing van de huisarts bij hem een afspraak maken. 

 

 

© 2021 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.