Avenhorn Nieuws

 

Per 22-6-2021 is de telefonisch bereikbaarheid van de praktijk gewijzigd. Wij zijn bereikbaar in de ochtend van 08:00 tot 10:30 / 11:00 en 12:00 en in de middag van 14:30 en 17:00. Deze wijziging is in verband met andere werkzaamheden van de assistentes. 

met vriendelijke groet van Team Huisartsenprakijk Avenhorn

 

Onze praktijk kan starten met vaccineren tegen Covid-19: 

 

De vaccinatiecampagne is inmiddels in volle gang. Ook wij huisartsen dragen hier aan bij door te vaccineren met het AstraZeneca-vaccin.

Het RIVM heeft op basis van het advies van de Gezondheidsraad bepaald dat de eerste voorraad vaccin door de huisartsen moeten worden gebruikt voor vaccinatie van:


* mensen geboren in 1956, 1957, 1958 en 1959

* mensen met zwaar overgewicht (een BMI van 40 of hoger), boven de 60 jaar

* mensen met het syndroom van Down die thuis wonen, boven de 60 jaar

 

Dinsdag 13 april zullen wij starten met het vaccineren van patienten uit de eerder genoemde groepen, hierdoor is onze praktijk gesloten van 13.00 -17.00 uur . De praktijk in Berkhout neemt waar voor alleen spoedgevallen. (bel wel eerst met ons, wij verwijzen zo nodig door)

Medicijnen ophalen vanaf woensdag bij onze apotheek, dit om extra drukte te voorkomen.

 

De mogelijkheid bestaat dat wij niet alle patiënten uit onze praktijk kennen die een BMI hoger dan 40 hebben. Mocht u een BMI van meer dan 40 hebben en niet zeker weten of wij dat wel weten, neemt u dan contact op met onze praktijk. Wij zullen u voor de metingen op de praktijk uitnodigen.
Hoe u uw BMI berekent kunt u bijvoorbeeld vinden op de website van de Hartstichting: https://www.hartstichting.nl/gezond-leven/bmi

 

Wij weten niet wanneer andere patiënten aan de beurt komen voor vaccinatie. Dat bepaalt de overheid. Het heeft dus geen zin ons daarover te bellen. We zullen u uiteraard wel op de hoogte houden zodra er meer bekend is ook bij ons. 

 

Wilt u meer weten over vaccinatie tegen corona?
Zie op de startpagina van deze website

Pagina 1 van 3

© 2021 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.