UPDATE HOED

Op 11 september is er weer een overleg geweest van de huisartsen met de gemeente. Het gehele project wordt binnenkort Europees aanbesteed. De gemeente hoopt dat eind 2025 (maar waarschijnlijk wordt het pas in de loop van 2026) het gebouw klaar zal zijn.  De kans wordt steeds groter dat de beide huisartsen van Ursem uiteindelijk niet meer zelf in het nieuwe gebouw gaan werken. Zij gaan de komende tijd nadenken hoe ze jonge huisartsen kunnen aantrekken om 2025/2026 de praktijk over te nemen. 

 

BASISARTS FLOOR NOELS

Floor was afgelopen jaar co assistent bij ons in de praktijk en werkte voor haar afsluitende coschap (semi arts) in een huisartsenpraktijk in Alkmaar. Haar droom is om huisarts te worden. Vanaf 1 oktober tot 1 maart zal ze ongeveer 18 uur per week bij ons in de praktijk komen werken als basisarts. Heel veel problemen kan zij inmiddels zelfstandig afhandelen en er zal altijd een huisarts fysiek of telefonisch bereikbaar zijn als ze vragen heeft. Uiteraard kan ze ook altijd overleggen met een specialist. We hopen natuurlijk dat ze uiteindelijk besluit om zich definitief in West Friesland te vestigen als praktijkhoudend huisarts.

 

AANGEPASTE PRAKTIJKTIJDEN HERFST

16 tot en met 20 oktober is de praktijk geopend van 08.00-12.00 uur. s Middags neemt de huisartsenpraktijk in Spierdijk waar voor spoedgevallen. 

 

GRIEPVACCINATIE

Dit jaar zal de griepvaccinatie begin november gegeven worden. In oktober zal een uitnodiging gestuurd worden naar alle mensen die daarvoor in aanmerking komen. 

 

WE WENSEN U EEN MOOIE HERFST TOE